Projecte Norma Civil
Departament de Justícia. Generalitat de Catalunya

pàgina elaborada per l'Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la UdG
amb el suport del
Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya

Institut de Dret Privat Europeu i Comparat UdG

Decret 139/2002

Anterior Amunt Següent

 


Article 17

Desenvolupament de la mediació

1. La persona mediadora i les parts han d’assistir personalment a les reunions de mediació, i no es poden valer de terceres persones que les representin o facin d’intermediàries.

2. Les parts poden, quan ho considerin necessari o convenient, demanar la suspensió del procés de mediació per fer consultes al seu advocat o advocada o a qualsevol altra persona professional.

3. Quan es requereixin coneixements especials en el transcurs d’una mediació, les persones mediadores poden demanar suport o assessorament al Centre, en un escrit raonat on, de manera clara, expressin la seva sol·licitud i la vinculació de la seva petició en el procés de mediació.

4. La persona mediadora pot donar per acabada la mediació per manca de col·laboració de les parts, o quan consideri que la seva continuïtat pot ser contraindicada. En aquest cas, ho ha de notificar al Centre, i fer-hi constar la causa i la seva notificació a les parts. El Centre ho notificarà a la major brevetat a l’autoritat judicial, en cas d’haver-se celebrat la mediació per acord d’aquesta.
 

 

Universitat de Girona ©Projecte Norma Civil
Institut de Dret Privat Europeu i Comparat

Universitat de Girona

Webmaster: Dr. Albert Ruda