Projecte Norma Civil
Departament de Justícia. Generalitat de Catalunya

pàgina elaborada per l'Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la UdG
amb el suport del
Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya

Institut de Dret Privat Europeu i Comparat UdG

Decret 139/2002

Anterior Amunt Següent

 


Article 3

Registre general del Centre

1. El Centre té el Registre general de persones mediadores en suport informàtic, el qual conté les inscripcions que hi fan directament els col·legis professionals.

2. En el Registre de persones mediadores del Centre hi consten les dades de les persones que volen intervenir com a mediadores en l’àmbit de la Llei 1/2001 i que, d’acord amb el que disposa l’article 7 de la Llei, han obtingut la declaració de capacitació del col·legi professional corresponent i han formalitzat la inscripció al respectiu col·legi.

3. Per fixar l’ordre d’inscripció en el Registre general de persones mediadores s’estableix un sistema automatitzat d’assignació de números d’ordre que ha de respectar l’ordre de comunicació de les resolucions de cada col·legi professional.

4. Els diferents col·legis professionals han d’actualitzar la informació corresponent a les persones mediadores que hi són col·legiades directament en el registre informàtic del Centre. Per poder dur a terme aquesta actualització, els col·legis professionals tenen accés a tota la informació continguda al Registre general i poden accedir amb dret a modificació únicament a les dades de les persones mediadores que hi són col·legiades.
 

 

Universitat de Girona ©Projecte Norma Civil
Institut de Dret Privat Europeu i Comparat

Universitat de Girona

Webmaster: Dr. Albert Ruda