Projecte Norma Civil
Departament de JustÝcia. Generalitat de Catalunya

pÓgina elaborada per l'Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la UdG
amb el suport del
Departament de JustÝcia de la Generalitat de Catalunya

Institut de Dret Privat Europeu i Comparat UdG

Decret 287/2003

Anterior Amunt SegŘent

 


Article 91

Edificacions preexistents en s˛l no urbanitzable per a usos d'explotaciˇ agrÓria o de recursos naturals. Actuacions no admeses en s˛l no urbanitzable

(Desplegament de l'article 47 de la Llei 2/2002, de 14 de marš, d'urbanisme)

91.1  Els projectes d'ampliaciˇ d'edificacions preexistents a la Llei d'urbanisme en s˛l no urbanitzable, i la represa d'usos en aquestes, quan corresponen a una explotaciˇ de naturalesa agrÓria, agrÝcola, ramadera o forestal, se sotmeten ˙nicament a llicŔncia municipal, tret que es superin els llindars que preveu l'article 49.1 de la Llei, i sense perjudici del que estableix la legislaciˇ sectorial.

91.2  Els projectes d'ampliaciˇ o de reimplantaciˇ d'usos, que es refereixin a activitats d'explotaciˇ de recursos naturals, se sotmeten bÚ al procediment regulat per l'article 50 de la Llei o bÚ al regulat per l'article 48 del mateix text legal si superen els esmentats llindars que preveu l'article 49.1.

91.3  La promociˇ d'actuacions en s˛l no urbanitzable, no incloses en l'enumeraciˇ de l'article 47 de la Llei, als efectes de la tramitaciˇ que preveu l'article 48 de la mateixa Llei, han de ser objecte d'inadmissiˇ a trÓmit per l'ajuntament.
 

 

Universitat de Girona ęProjecte Norma Civil
Institut de Dret Privat Europeu i Comparat

Universitat de Girona

Webmaster: Dr. Albert Ruda