Projecte Norma Civil
Departament de JustÝcia. Generalitat de Catalunya

pÓgina elaborada per l'Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la UdG
amb el suport del
Departament de JustÝcia de la Generalitat de Catalunya

Institut de Dret Privat Europeu i Comparat UdG

Decret 287/2003

Anterior Amunt SegŘent

 


Article 61

Sup˛sits de constituciˇ voluntÓria de la junta de conservaciˇ

(Desplegament dels articles 44.1.f) i 125 de la Llei 2/2002, de 14 de marš, d'urbanisme)

61.1  Si la constituciˇ de la junta de conservaciˇ no Ús obligat˛ria, la seva constituciˇ voluntÓria exigeix, prŔviament, la recepciˇ de les obres d'urbanitzaciˇ per part de l'ajuntament, la unanimitat de les persones propietÓries afectades, i l'atorgament d'un conveni amb el mateix ajuntament, en el qual serÓ part, si escau, l'altra administraciˇ urbanÝstica actuant.

61.2  En el cas que al llarg de la tramitaciˇ dels estatuts no s'arribi a la unanimitat de les persones propietÓries afectades, la junta de conservaciˇ no es pot constituir. Els estatuts, a aquests efectes, es tramitaran condicionats a l'assoliment de la unanimitat esmentada.

61.3  El conveni establirÓ les funcions de la junta de conservaciˇ, el termini de vigŔncia i les condicions de lliurament a l'ajuntament, al venciment del termini, de les obres, instalĚlacions i serveis, que han constitu´t l'objecte dels deures de conservaciˇ, a mÚs dels altres aspectes que es considerin adients.

El conveni l'han d'atorgar, almenys, propietaris que representin mÚs del 25% de la superfÝcie de l'Ómbit d'actuaciˇ, i s'ha de sotmetre a la publicitat que correspon als estatuts de la junta de conservaciˇ projectada.
 

 

Universitat de Girona ęProjecte Norma Civil
Institut de Dret Privat Europeu i Comparat

Universitat de Girona

Webmaster: Dr. Albert Ruda