Projecte Norma Civil
Departament de Justícia. Generalitat de Catalunya

pàgina elaborada per l'Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la UdG
amb el suport del
Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya

Institut de Dret Privat Europeu i Comparat UdG

Llei 13/2002

Anterior Amunt Següent

 


Article 72

Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya

1. La Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya constitueix un sistema integrat i coordinat d’informació i atenció als usuaris turístics. Les oficines que s’hi integrin han de promoure la imatge de Catalunya com a marca turística i han de disposar d’un nivell d’informació, de serveis i de materials que tingui un mínim d’homogeneïtat i sigui suficient per a atendre els usuaris turístics.

2. La Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya és integrada per les oficines de turisme de l’Administració de la Generalitat, de les comarques d’interès turístic i dels municipis turístics i per totes les oficines turístiques, públiques o privades, que s’hi adhereixin voluntàriament.

3. S’han d’establir per reglament les funcions, els serveis, el règim horari mínim i la resta de requisits que han de complir les oficines integrades a la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya i els avantatges o les prestacions de l’Administració de la Generalitat a què poden accedir, i també el procediment per a sol·licitar l’adhesió voluntària a la Xarxa.

4. Les oficines integrades a la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya que siguin creades i regides per una administració pública poden en qualsevol cas fer reserves d’allotjament i de serveis turístics, a sol·licitud dels usuaris turístics.
 

 

Universitat de Girona ©Projecte Norma Civil
Institut de Dret Privat Europeu i Comparat

Universitat de Girona

Webmaster: Dr. Albert Ruda